Gyors kapcsolat
  • Kiárusítás!
XT MC kábel USB töltő kábel Interphone Cellularline

Kábel töltő dupla Interphone Cellularline F5 F5XT F4XT F3XT FBeat OFFRoad

USBCHXT25
Elérhető 24 órán belül szállítható
6,14 EUR 8,18 EUR -25%
- SZÁLLÍTÁS: Ha 10 óráig vásárol, a megrendelése ugyanazon a napon kezdődik. Ügyeljen arra, hogy a pénztárnál a szállítási rendszereinket 1/3 napon belül megkapja. De nagyon olcsó öko-futárunk van, de az átmeneti idők hosszabbak.
-
19 Elemek

Kábel USB kimenet töltési kettős Jack az Interphone-sorozat XT, F5, F5XT, F4XT, F3XT, FBeat, OFFRoad. A kábel lehetővé teszi, hogy a töltés, az eszköz eltávolítása nélkül a sisak.

 Customer ratings and reviews
 (4,7/5)  - 7 rating(s) - 6 review(s)
View distribution

USB kábel, töltő Interphone XT

A kábel USBCHXT25 lehetővé teszi, hogy töltse fel egyszerre két eszköz Interphone F5 F5XT F4XT F3XT FBeat OFFRoad, így a telepített eszközök a sisak.

A jack csatlakozó kerül a belsejében a Készlet Hang, így lehetséges, hogy a töltés két sisak ugyanakkor nélkül az egység eltávolítása a sisak.

Kábel hossza 110 cm, jack konkrét XT sorozat

Kompatibilis :

  • Interphone F5

  • Interphone F5XT

  • Interphone F4XT

  • Interphone FBeat

  • Interphone OFFRoad

19 Elemek

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Reviews
By on  27 Aug 2019 (Kábel töltő dupla Interphone Cellularline F5 F5XT F4XT F3XT FBeat OFFRoad) :
(5/5
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
By on  27 Aug 2019 (Kábel töltő dupla Interphone Cellularline F5 F5XT F4XT F3XT FBeat OFFRoad) :
(5/5

Soddisfatto

Prezzi ottimi servizio efficiente superveloce

By on  09 May 2019 (Kábel töltő dupla Interphone Cellularline F5 F5XT F4XT F3XT FBeat OFFRoad) :
(4/5

(old rating 1/5) 

Goods as described

The cable arrived eventually. Unfortunately it was sent via PostNord in Sweden who are notoriously unreliable. This lead to some delay. Fortunately the company responded with a consignment number that enabled me to find the package languishing in a local supermarket.

Thank you for your product review on our website. We always welcome feedback, whether it is positive or negative. However, in this particular case, we feel that this review was unfair and would like to have a chance to invite you to change your mind. Here is why: The item has been delivered successfully

Shop owner reply on 14 May 2019
Product added to wishlist