Rychlý kontakt
https://motointercom.eu/shop/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5dcd82c4c0ba0.jpg
  • Sleva!
XT MC kabel USB nabíjecí kabel pro Cellularline Interphone

Kabel nabíjecí double Cellularline Interphone F5 F5XT F4XT F3XT FBeat OFFRoad

USBCHXT25
K dodání do 24 pracovních hodin
6,14 € 8,18 € -25%
- DOPRAVA: Pokud si koupíte do 10 hodin, vaše objednávka začne ve stejný den. Věnujte pozornost tomu, že máte v pokladně naše přepravní systémy, můžete je obdržet za 1/3 dnů. Máme však velmi levné ekologické kurýry, ale doba přepravy je delší.
-
19 ks

Kabel USB výstup nabíjení dual s Jack pro Interphone řady XT, F5, F5XT, F4XT, F3XT, FBeat, OFFRoad. Kabel umožňuje nabíjení zařízení bez jeho odstranění z helmy.

 Customer ratings and reviews
 (4,7/5)  - 7 rating(s) - 6 review(s)
View distribution

USB kabel pro nabíjení Interphone XT

Kabel USBCHXT25 umožňuje dobíjet zároveň dvě zařízení Interphone F5 F5XT F4XT F3XT FBeat OFFRoad, takže zařízení instalovaných na helmu.

Jack konektor je umístěn na vnitřní Kit Zvuku, tímto způsobem je možné nabíjet dvě helmy ve stejné době bez vyjmutí přístroje z helmy.

Délka kabelu 110 cm, jack konkrétní XT series

Kompatibilní s :

  • Interphone F5

  • Interphone F5XT

  • Interphone F4XT

  • Interphone FBeat

  • Interphone OFFRoad

19 ks
 Reviews
By on  27 Aug 2019 (Kabel nabíjecí double Cellularline Interphone F5 F5XT F4XT F3XT FBeat OFFRoad) :
(5/5
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
By on  27 Aug 2019 (Kabel nabíjecí double Cellularline Interphone F5 F5XT F4XT F3XT FBeat OFFRoad) :
(5/5

Soddisfatto

Prezzi ottimi servizio efficiente superveloce

By on  09 May 2019 (Kabel nabíjecí double Cellularline Interphone F5 F5XT F4XT F3XT FBeat OFFRoad) :
(4/5

(old rating 1/5) 

Goods as described

The cable arrived eventually. Unfortunately it was sent via PostNord in Sweden who are notoriously unreliable. This lead to some delay. Fortunately the company responded with a consignment number that enabled me to find the package languishing in a local supermarket.

Thank you for your product review on our website. We always welcome feedback, whether it is positive or negative. However, in this particular case, we feel that this review was unfair and would like to have a chance to invite you to change your mind. Here is why: The item has been delivered successfully

Shop owner reply on 14 May 2019
Product added to wishlist