Бърз контакт
KIT RIPARAZIONE TOUBLES MODELLO SEMPLICE SENZA ARIA A CORREDO
KIT RIPARAZIONE TOUBLES MODELLO SEMPLICE SENZA ARIA A CORREDO
KIT RIPARAZIONE TOUBLES MODELLO SEMPLICE SENZA ARIA A CORREDO
KIT RIPARAZIONE TOUBLES MODELLO SEMPLICE SENZA ARIA A CORREDO

TOUBLES РЕМОНТ прост модел без въздух KIT

267020020
Последна наличност
6,69 €
- ДОСТАВКА: Ако закупите преди 10 часа, поръчката ви ще започне същия ден. Обърнете внимание, че имате нашите системи за доставка в касата, можете да я получите в 1/3 дни. Но имаме много евтини екологични куриери, но времето за транзит е по-дълго.
-
2 Артикула

REPAIR KIT TOUBLES прост модел без въздух KIT

 Customer ratings and reviews
 (5/5)  - 1 rating(s) - 1 review(s)
View distribution

 10% discount Extra on spare parts and accessories for motorcycles and scooters code BKSVT762 

Комплект за ремонт TOUBLES

2 Артикула
 Reviews
By on  20 Apr 2017 (TOUBLES РЕМОНТ прост модел без въздух KIT) :
(5/5

....da non usare mai!

il kit è esattamente come proposto, io l'ho preso per rafforzare quello completo che già avevo....spero di non usarlo mai! io però vorrei spendere due parole per il venditore: prezzo ottimo, acquisto velocissimo (26h dall'acquisto all'arrivo), descrizione completa e chiara.

Product added to wishlist