Бърз контакт
  • Разпродажба!
KIT AUDIO CARDO SCALA RIDER Q2 PRO E Q2 MULTISET PRO

Kit аудио Q2-Pro-Pro TeamSet Cardo Scala Rider гъвкав микрофон

CSSRIAU4FM-PRO-NB
Последна наличност
40,90 €
- ДОСТАВКА: Ако закупите преди 10 часа, поръчката ви ще започне същия ден. Обърнете внимание, че имате нашите системи за доставка в касата, можете да я получите в 1/3 дни. Но имаме много евтини екологични куриери, но времето за транзит е по-дълго.
-
1 Артикул

Q2 Pro TeamSet Pro, аудио комплект гъвкави микрофон слушалки за домофонна Cardo Scala Rider, без опаковка

 Customer ratings and reviews
 (5/5)  - 4 rating(s) - 3 review(s)
View distribution

Kit аудио Cardo Scala Rider, гъвкав микрофон и високоговорители

Подходящ каска Jet и модулна, приложим дори и на цялото лице, каска.

Приложения аудио комплект Cardo Scala Rider не кутия:

  • Микрофон за слушалки Cardo Scala Rider Q2 Pro

  • Микрофон за слушалки Cardo Scala Rider Q2 Pro MultiSet

  • Cardo Scala Rider слушалка микрофон TeamSet Pro


Части за мотоциклет домофонна Cardo Scala Rider Original, продавани без опаковка, като снимкипоказано.

Адаптивност към всички модели Cardo Scala Rider - FM - Solo - TeamSet - Q2 -1 Артикул

Вижте също и:

 Reviews
By on  27 Aug 2019 (Kit аудио Q2-Pro-Pro TeamSet Cardo Scala Rider гъвкав микрофон) :
(5/5

Tutto perfetto.

Prodotto conforme a quanto indicato nel sito, perfetto e giunto ben imballato e velocemente.

By on  26 Feb 2019 (Kit аудио Q2-Pro-Pro TeamSet Cardo Scala Rider гъвкав микрофон) :
(5/5
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
By on  27 Jan 2019 (Kit аудио Q2-Pro-Pro TeamSet Cardo Scala Rider гъвкав микрофон) :
(5/5

Buon acquisto

L’articolo è quello descritto ed è arrivato in tempi buoni!

Product added to wishlist