Бърз контакт
Cardo Systems CSTEX00013

VELCRO ADHESIVE за аудио KIT CARDO SCALA RIDER MIDLAND

CSTEX00013
Налични в рамките на 24 работни часа
1,23 €
- ДОСТАВКА: Ако закупите преди 10 часа, поръчката ви ще започне същия ден. Обърнете внимание, че имате нашите системи за доставка в касата, можете да я получите в 1/3 дни. Но имаме много евтини екологични куриери, но времето за транзит е по-дълго.
-
8 Артикула

Cardo Systems VELCRO ЛЕПИЛО ЗА AUDIO KIT CARDO SCALA RIDER MIDLAND CSTEX00013 3

 Customer ratings and reviews
 (5/5)  - 2 rating(s) - 2 review(s)
View distribution
8 Артикула
 Reviews
By on  15 Feb 2019 (VELCRO ADHESIVE за аудио KIT CARDO SCALA RIDER MIDLAND) :
(5/5

Original spare parts

Cuscinetti adesivi per fissare al casco gli auricolari con il velcro. Ricambio originale per cuffie Cardo G4

By on  16 Sep 2015 (VELCRO ADHESIVE за аудио KIT CARDO SCALA RIDER MIDLAND) :
(5/5

OTTIMO

Umberto è stato tempestivo, preciso e sopratutto i prezzi sono onesti e concorrenziali. La qualità del prodotto acquistato è nota a tutti

Product added to wishlist